perjantai 28. lokakuuta 2011

Timanttia kasvoille – Leilaillen testaa

Tältä se näyttää
Kävin kokeilemassa Eve’ssä kasvoille tehtävää Timanttihiontahoitoa :)


Hoito kirkastaa, kuorii, stimuloi ihon toimintoja, auttaa hoitotuotteita imeytymään sekä madaltaa pintajuonteita. http://www.eve.fi/service.cntum?pageId=151373 --> voit lukea tästä hoidosta syvällisemmin ammattinäkökulmasta, mutta kerron tässä vähän omista tuntemuksistani.

Ihoa käsiteltiin pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nosti ihoani timanttipintaa vasten. Koska alipaine on säädettävä, laitteella voidaan tehdä hellävaraisiakin kuorintoja. Hoito ei sattunut eikä edes nipistellyt – itse asiassa tuntui ihan mukavalta ja rentouttavaltakin – mutta silti tehokkaalta. Vähän hoidon jälkeen ihoa kuumotti, mutta hionnan jälkeen kasvoille levitettiin viilentävä naamio ja tehoseerumi, aaah.

Rauhoittava naamio
Iho tasaantui nopeasti eikä ollut enään hoidon jälkeen edes punainen. Iho oli selvästi kirkastunut ja tuntui pehmeältä ja tasaisemmalta.  Minulla on rasvaisuuteen taipuvainen iho ja huomasinkin kotona lähemmin kun tarkastelin, että selvästi oli kasvot syväpuhdistuntuneet ja  epäpuhtaudet vähentyneet. Huomasin myös seuraavana aamuna töihin mennessä, että iho oli rauhoittunut aikaisemmasta ja mattapintaisempi.

Siitä vaan kaikki rohkeasti kokeilemaan ja kasvoja kirkastamaan!

t. Leila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti