sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tervetuloa vierailulle Leilaillen-blogiini!

Kerron täällä mm. Eve'n (www.eve.fi) tuote- ja hoitokokemuksistani ja keräilen tänne kaikkea muutakin kivaa ja kiinnostavaa liittyen hyvinvointiin, terveyteen sekä tietysti Muotiin & Kauneuteen!

Tästä se nyt alkaa!                          Hei kaikki!

Muotinäytöstunnelmissa
Olen Leila. Asun perheeni kanssa Helsingissä Kaarelassa omakotitalossa. Työskentelen johdon assistenttia globaalissa yrityksessä. Perheeseeni kuulu remonttialan yksityisyrittäjä aviomies, 15- ja 12-vuotiaat ihanat tyttäreni sekä koira. Omia kiinnostuksen kohteita on yleisesti ottaen kaikki, joka liittyy omaan ja läheisten hyvinvointiin ja terveyteen.

Itse olen oikeastaan koko elämäni ajan ollut kiinnostunut kaikesta mikä liittyy yleiseen hyvinvointiin, tervetyteen ja terveellisiin elämäntapoihin, muotiin, kauneuteen ja yleisesti ottaen kaikkeen sellaiseen, joka edesauttaa hyvää ja laadukasta elämää. Olin ensin Eve'n  kanta-asiakas ja nyt parin vuoden yhteistyön jälkeen olen VIP-asiakas. Eve'n löysin oikeastaan aivan sattumalta pari vuotta sitten Sellon Sembaloiden yhteydessä. En ollut edes tiennyt, että Sellossa on tällainen ihana Day Spa! Onneksi ensimmäisen hoitoni teki Sini (nyk. Eve'n vt. toimitusjohtaja) ja annoinkin heti palautetta tiedottamisesta ja näkyvyydestä :) Keksittiin siinä jo yhden tunnin hoitoni aikana Sinin kanssa ainakin 10 hyvää myynti- ja markkinointi-ideaa, naurettiin&juteltiin ja välillä taas hoidettiin. No, nyt on jo nämä asiat Eve'ssä ollutkin pitkän aikaa hienosti hanskassa ja paljon tapahtuu kaikkea ihanaa ja uutuuksia tulee niin paljon lisää että ei meinaa perässä pysyä!

Siitä tämä sitten lähtikin vauhdilla eteenpäin, koin Eve'n hoidot ja tuotteet laadukkaiksi ja monipuolisiksi. Sinne oli helppo mennä ja palvelu on ollut kaikin puolin hyvää. Itse olen koukussa ripsipidennyksiin, geelikynsiin sekä vartalohoitoihin. Myös mielestäni kanta-asiakasillat ovat todella monipuolisia ja paljon hyviä tarjouksia. On hienoa, kun jatkuvasti tulee myös kaikkea alaan liittyvää uutta monipuolisesti.

Nykyisellä VIP-asiakkuudellani saan mm. erilaisia etuja, VIP asiakasiltoja, tuote-esittelyitä ja tutustumistarjouksia ja pääsen aina etujoukossa tutustumaan uutuuksiin.  


Tiistaina 25.10. on tiedossa upea kanta-asiakas ilta, jossa esittelen mm. juhla-asuja.
Olethan tulossa, nähdään siellä!

t. Leila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti