torstai 27. lokakuuta 2011

Leilaillen Even Juhlahumussa...

Ihan pakko on nyt vähän fiilistellä Even eilistä upeaa kastisiltaa! Porukkaa oli runsaasti, tarjoilut olivat tyylikkäät - coctail-paloja ja kuohuviiniä - molemmat tyttäreni sekä ystävättäreni kävivät ilmaisessa meikkauspalvelussa sekä ilmaisessa kynsien lakkauksessa! 

Ystäväni liittyi kanta-asiakkaaksi - saimme molemmat 20 euron arvoiset alennuskortit! Mielestäni myös tarjous osta 3 maksa 2 laadukkaasta merkkikosmetiikasta on aika mahtava tarjous tänä päivänä. Oli myös edullisia kasvohoitoja saatavilla - niitä emme nyt ehtineet testaamaan sekä alennustarjouksia hoidoista. Kiva uutuus oli Nail Rock -siirtokuvakynnet, jotka kestävät kuulemma 2 viikkoa, kuviot oli tosi Rock. Nämä piti ehdottomasti saada myös omille tytöille ja kavereille kans. Sopii hyvin teemaan, kun nuorin tyttäreni pitää tulevana lauantaina Halloween-synttäribileet.

Omasta puolestani koin olevani kuin 'oikea malli', koska olin esittelemässä juhlapukuja mallina ja elämäni ensimmäisen kerran catwalk'illa! Anoppi etukäteen varoitteli, että älä sitten vaan kompuroi - no en onneksi kuitenkaan kovin paljoa ;) Oli ihanaa kun tehtiin ammattikampaus ja -meikkaus. Puvut olivat näyttäviä ja fiilis mahtava ja hyvät musat soi taustalla. Päivi opasti meitä korkkareilla kävelyn ja esiintymisen saloihin ennen tapahtumaa ja tsemmasi meitä positiivisella, rennolla ja ammattimaisella otteella. Myös mieheni oli turvaamassa Ladyt lavalle ja lavalta.  

Meitä oli viiden eri ikäisen ja eri kokoisen 'normaalien' naisten mukava porukka. Olimme kaikki sitä mieltä, että tämä oli hyvä asia näin, koska toivottavasti alentaa monen upean naisen kynnystä mennä valitsemaan itselleen näyttävä ja itselleen sopiva juhla-asu. Backstage'lla oli mukava ja rento fiilis ja tsemppasimme toinen toisiamme J Meillä oli oma 'pukija' joka auttoi vaatteiden laitossa ja vaihdossa, kampaaja tuli ennen esiintymistä laittamaan vielä hiuksia ja Sini suhasi viimeistelemään huulet - oli ihan ammattimainen meininki. Mieleeni jäi myös Eve'n henkilökunnan ja kampaajien hymyilevät kasvot. Aika nasta kokemus kaiken kaikkiaan.

Toivottavasti myös te nautitte monipuolisesta kantisillasta!

t. Leila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti