torstai 17. toukokuuta 2012

Leilaillen testasi: Täsmähoito vatsalle!


Testasin [comfort zone] –sarjan uutuuden body strategist + abdomen –pakkauksen: vatsan alueelle tarkoitetun tehohoidon, geelivoide 100 ml + lämpöä tuottavat hoitolaastarit 6 kpl. Hoitopakkaus on tarkoitettu yhden kuukauden kestävään hoitoon.
Body Strategist+abdomen kitin raaka-aineena on käytetty erityisen tehokasta, luonnosta saatavaa, ecocert®- sertifioitua raaka-ainetta, joka pilkkoo rasvaa: Sueda Maritima-kasvi löydettiin suolaiselta marskimaalta (maalta joka on suuren osan ajasta suolaveden alla), rantojen hiekkadyyneiltä ja kivikoista, jotka ovat altistuneet meriusvalle.
Ecocert® Sueda Maritima, palauttaa lipolyyttisen = rasvoja pilkkovan aktiivisuuden ja tehostaa muiden hoikentavien ainesosien (kuten ruskolevä, karnitiini ja kofeiini) toimintaa. Tämä erittäin korkealaatuinen koostumus vaikuttaa paikallisiin rasvakertymiin nimenomaan vatsan alueella.

Body strategist+abdomen geelivoidetta levitetään ongelma-alueelle aamuin illoin ja body strategist+abdomen patch -laastareita laitetaan 2 kertaa viikossa ja pidetään tunti kerrallaan. Laastari oli tarpeeksi iso, ja sen vaikutus todella tuntui, pidin laastaria alavatsan alueella ensin puoli tuntia ja siirsin sitten ylävatsan alueelle puoleksi tunniksi, kaikki tehot vaan käyttöön koko alueelle J Odotin ehkä vähän tehokkaampaa vaikutusta pakkauksen geelivoiteelta, mutta itsestään lämpenevät laastarit tuntuivat todella vaikuttavan.

Jotta kiinteyttävistä ja rasvaa poistavista kotihoitotuotteista saataisiin maksimaalinen teho irti, kannattaa kokeilla myös tehokkaita [comfort zone] –vartalohoitoja (body strategist algae, body strategist cellulite, monticelli mud), lisätietoja: http://www.eve.fi/service.cntum?pageId=154318 Lisäksi paikalliseen pysyvään rasvanpoistoon Eve suosittelee kavitaatiota: http://www.eve.fi/kavitaatio
Kesä on kohta jo ovella, mutta vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa vartalon pikakiinteytystä J
Mukavaa helatorstaita kaikille!

Leila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti