maanantai 21. marraskuuta 2011

Voihan Wellness

Leilaillen testasi viime viikolla Eve'ssä Wellness hyvinvointipussia.  Oli kyllä aika ihanaa työpäivän jälkeen sujahtaa lämpimään 'pussiin' rentoutumaan. Infapuna-makuupussiin mentiin sisälle kokonaan, mutta pussi oli kuitenkin niin iso että mahtui halutessaan vaihtamaan asentoa ja pääntie tarpeeksi suuri, että ei kuitenkaan tullut yhtään ahdistava olo. Lämpötilaa voitiin myös säätää. Hoito kesti 40 min.

Wellness-pussin toiminta perustuu infapunasäteilyyn. 'Syvälämpö' joka menee ihon alle n. 3-8 cm syvyyteen suoraan lihaksiin ja luihin. Infapuna kiihdyttää elimistön verenkiertoa, aktivoi ja uudistaa soluja. Pitäisi löytyä apua laihdutukseen, kehon puhdistukseen, selluliittiin, kehon palutumiseen, rentoutukseen. Se myös puhdistaa ihoa  ja stimuloi ihosolujen uudistumista.

Wellness pussin käyttö saa aikaan treenin kaltaisen vaikutuksen. Kohonnut aineenvaihdunta polttaa kaloreita tehokkaasti  jopa 600 kcl/krt. Laihduttamiseen suositellaan käytettävän hoitoa 3 kertaa viikossa kuukauden ajan.

Itse olen aikaisemmin kokeillut myös infapunasaunaa liikuntakeskuksessa treenin jälkeen ja se tuntui hyvältä ja rentouttavalta, huomasin myös silloin että se teki todella hyvää iholle.

Hyvinvointipussi tuntui rentouttavalta ja sen jälkeen oli mukava ja pirteä olo.  Parhaiten tehot varmaan huomaisi usean käyttökerran jälkeen ja sarjahoitona. Talvella ja kylmällä ilmalla ainakin tuntuu ihanalta ajatukselta mennä lämpimään makaamaan ja hengähtää hetki, kun samalla kuitenkin aineenvaihdunta tehostuu! Hyvä vaihtoehto myös treenipäivien välissä.

t. Leila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti