keskiviikko 3. lokakuuta 2012


Tukholma

Ihanaa olla joskus myös itse kutsuvieraana työn puolesta kun yleensä itse järjestelee tapahtumia. Olin edellisviikonloppuna vip matkalla Tukholmassa ja vieläpä kollega-ystävän kanssa. Kiva vaan nauttia kun kaikki on järjestetty ja mietitty valmiiksi viimeisen päälle ja mitä herkkuja! Oli myös todella mielenkiintoista tutustua Tukholmaan mereltä käsin pikku laivalla hyvän oppaan viitoittamana.
Östermalms Saluhall eli Hallen, Östermalmin kauppahalli on tutustumisen arvoinen paikka,
tiskit notkuvat herkkuja, tunnelma on mahtava ja ihania pikku ravintoloita on vieri vieressä,
joissa saa mm. fressejä katkarapuvoileipiä skumpan kanssa, namJ

Jos olet kiinnostunut historiasta ja taiteesta tämä ontutustumisen arvoinen kohde aivan Tukholman keskustassa: The Hallwyl MuseumKoko upea iso talo taidetta täynnä lattiasta kattoon ja todella mielenkiinoinen henkilö/historia.   http://hallwylskamuseet.se/en

Tukholma ja Tallinna ovat sellaisia kaupunkeja, vaikka on käynyt monta kertaa niin aina on kiva mennä uudelleen ja aina löytyy jotain uutta ja mielenkiintoista.

Östermalmin kauppahallin rapuvoileipä

Aurinkoinen Tukholma
EVEn vip kutsuilta ja kauneuspolku
Tässä viestini Sinille vip asiakasillan jälkeen:
Kiitos eilisestä, oli hyvä kokonaisuus ja näki että olitte miettineet ja nähneet paljon vaivaa.
Valkoiset kankaat antoivat tunnelmaa hyvin ja smoothie oli ihanaa! Oli myös kiva kun ei ollut liikaa ihmisiä, niin sai hyvin hyödyn kaikista kauneuspolun pisteistä ja rauhassa jutella ja kuunnella esittelyitä.
Tuote-esittelyt olivat myös monipuoliset ja asiantuntevat ja mukavat ihmiset. Vähempää en teiltä odottanutkaan ;)

Tarkempaa tietoa ja kuvia Even blogissa: http://www.enemmankuinkauneutta.blogspot.com/


Loiri

Upea Vesa-Matti Loirin 3 tunnin juhlakonsertti Hartwall  Areenalla viime pe iltana. Konsertti oli laaja ja monipuolinen kokonaisuus, upeita sovituksia, hyvä tunnelma. Esiintymässä oli myös Juha Tapio ja Samuli Edelman. Lenni-Kalle Taipale on kyllä  loistokas virtuoosi.   Oli hienoa todeta että mm. laihtumisen myötä Veskun ääni on palautunut hyvin ja sai taas aikaan kylmiä väreitä.  


Kyläilyä

Sitten olikin lauantaina  vuorossa kyläilyä oikein kaksin verroin Pikku Kiiralle 3-vuotis syntärilahjaksi oli ihan pakko ostaa H&M tekoturkisliivi, aika makee vaikka farkkujen kanssa. Voi sitä iloa, touhua ja tohinaa tuossa iässä!

Sellossa on ihana lahja- ja somistusliike Punainen Rusetti, josta aina löytyy sopiva tuliainen ja yleensä itsellekin kotiin jotain, paljon mm. lyhtyjä ja kynttilöitä sekä sisustustavaroita.   

Tekoturkisliivi

Frendiperheen luona saimme nauttia mm. itse savustetusta lohesta ja tattipiiraasta, nam! Nuori kokkiopiskelija oli tehnyt taidonnäytteenä todella herkullisen juustokakun. Mukavaa kun nuorisokin oli kiinnostunut istumaan iltaa ja viihtyi aikuisten seurassa. Oli tosi hyvät keskustelut, todettiin että ollaan me jotain tehty oikein kun meillä on näin fiksuja ja mukavia nuoria J

Ehdin Bläkkärin kanssa myös nauttia ulkoilusta ja ruskamaisemista.

Tytöillä oli molemmilla ratsastuskilpailut sunnunai iltana, Heljä voitti oman luokkansa ja Sofia tuli omassaan toiseksi, ilon aiheita riitti siis vielä sunnuntaillekin!

Kyllä oli nautinnollinen ja mukava viikonloppua. Taas saa iloa, virtaa ja hyvää mieltä  näistä asioista pitkäksi aikaa!

t. Leila

Ruska 1
Ruska 3

Ruska 2
Sammal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti