perjantai 31. toukokuuta 2013

SKIN Regimen






Heippa!
EVE järjesti viime viikolla asiakkailleen kivan Terveyden ja Hyvinvoinnin iltapäivän. Teema tuli jo heti vastaan ovella, kun terveelliset herkulliset luomu-tarjottavat odottivat oven suussa, nam!

Esittelyssä oli mun yhden lempparisarjan [comfort zone] uusi SKIN Regimen -sarja. Tuotteiden lisäksi tähän on saatavissa oma hoito ja hierontatekniikka. Ostin jo aikasemmin tämän tuotesarjan itselleni ja kyllä on tehokas!

Sarjan idea pähkinänkuoressa:
Ihon hyvinvointia lähestytään kokonaisvaltaisesti: räätälöity ihonhoito-ohjelma, oikeanlainen ravinto, fyysinen aktiivisuus, stressinsietokyky ja lisäravinteet hidastavat ihon ikääntymistä ja sen aiheuttamia muutoksia.
Sisältää korjaavia ja suojaavia hoitotuotteita, jotka suojaavat ihoa ikääntymiseltä ja hapettumiselta. Lisäksi tuotteissa on korkeat pitoisuudet kapseloitua retinolia, hyaluronihappoa, masliinihappoa ja palmitoyl tripeptidiä, jotka madaltavat juonteita, lisäävät ihon elastisuutta ja suojaavat kuivuudelta. Kuulostaapa hyvältä näin maallikonkin korvaan!

Minulla oli onni päästä hoidon 'malliksi', jossa demottiin tuotteet ja hoito asiakkaille. Sitten saikin varata itselleen ajan kokeiluun. Hoidossa oli aluksi myös muutama liike, jossa asiakas pääsi itsekin aktiivikseksi.
Eli muutamia kokonaisvaltaisia venyttäviä ja rentouttavia liikkeitä.  Kasvohoitoon kuuluu Kabat -hierontatekniikka (joka on yksi fysioterapian hoitomuoto) eli rullaushieronta, jossa kudosta aktivoidaan voimakkaasti. Tuntuikin todella tehokkaalta ja napakalta. Toinen puoli kasvoistani käsiteltiin ensin ja tulokset oli nähtävissä heti! Ihanan tuntuinen tehokas ja kokonaisvaltainen hoito, olo oli rento hoidon jälkeen :)

Mutta ilta jatkui... Eli tarjolla oli herkkuja ja tarjouksia, Elixia-esittelijät, Detox-jalkahoito, tätä en itse valitettavasti ehtinyt kokeilemaan, mutta vaikutti niin vakuutttavalta, että täytyy tässä ehdottomasti jossain vaiheessa mennä testaamaan. Saimme lähtiessä myös giftbagin, oli kiva ilta, kiitos!

Leila <3














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti