perjantai 28. joulukuuta 2012

Uusi vuosi - uudet kujeet


Toivottavasti kaikki pystyitte nauttimaan ja rentoutumaan pyhinä, vaikka se voi olla välillä vähän vaikeaa, kun tämä aika ja vasrinkin joulua edeltävä aika on kuitenkin aika haipakkaa sekä töissä että kotona. Mutta jokaisella on varmasti joku oma juttu mistä löytää rauhaa omaan mieleen ja sisimpään. Meillä meni kaikki muuten mukavasti mutta vatsatautia oli liikkeellä, joten Tapaninpäivä meni todella vaakatasossa ;) Mutta oli kyllä ilmojen puolesta todella mieleenpainuvan tunnelmalliset pyhät.



Jouluaamun auringon nousu




Kuin pumpulissa


Kenenköhän tassunjäljet... ;)





Tuisku


Kermavaahtohatut

Saunaseuran joulutunnelmaa...

Ystävältä lahjaksi saatu nam-joululahja, ranskalaista käsintehtyä suklaata ja miten kaunis pakkaus...


Tämä kuva on ihan pakko laittaa, nappasin kun oltiin tyttöjen kanssa lemmikkieläinliikkeessä etsimässä hauvalle jotain kivaa lahjaa. Että voi olla niin söpöjä pikku gerbiilejä samassa kipossa :) Liikkis!




Nyt tulee blogiin pieni paussi, lähdetään perheen kanssa pariksi viikoksi lataamaan akkuja ja saamaan valohoitoa :) No, se on kyllä tarpeen koska aloitamme heti alkuvuodesta ison remontin kotona. Ja aika rankka syksy takana, joten on kyllä takki aika tyhjä. Katsotaan mitä kaikkea kivaa keksitään ensi vuonna ;)  Yritä aina välillä saada aikaa itsellesi ja helliä myös omaa kehoa ja mieltä. Nyt joulukiireiden jälkeen voisit vaikka tilata itsellesi EVE:stä jonkun ihanan hemmottelevan hoidon ja aloittaa vuosi ajatellen itseäsi! Talvialessa oli myös loistavia tarjouksia! Ja nythän on oiva aika ulkoilla ja aloittaa vaikka uusi kiinnostava harrastus, itse kävin juuri tällä viikolla tekemässä sopimuksen kuntoklubiin eli ensi vuonna hot joogataan, jee! Sitä odotellessa, palataan ensi vuonna ja kaikkea hyvää!

Leila <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti